werken bij
Maak ons team compleet

Klaar voor een werkplek die net zo uniek is als jij?

Wij zoeken jou!Er staan momenteel 9 vacatures open.Bekijk allesBekijk alles
DSC_4705.jpg
Jouw welzijn, onze prioriteit

Gun jezelf werkplezier

Een energieke werkplek, de basis voor buitengewone prestaties. Een plek die niet alleen draait om vakmanschap, maar ook om het welzijn van jou en je collega’s. Collega’s waarmee je elke dag iets moois neerzet. Iets bijzonders. Niet op een doorsnee werkvloer, maar een met goed uitgeruste voorzieningen. Om nóg meer jezelf te kunnen zijn, en altijd vers fruit binnen handbereik. Een mix van serieus werk en plezier, elke dag opnieuw.

Milieuvriendelijk meesterschap in productie

In onze organisatie vormen efficiëntie en duurzaamheid het kloppende hart van alles wat we doen. Door slimme technieken en doordachte processen streven we naar een productiemethode die milieuvriendelijk en verantwoord is.

Onze werknemers vertellen het je graag

Waarom jij zou moeten werken bij De Waal Kozijnen

Tevredenheid

Bij De Waal Kozijnen kijken we geregeld naar product- en procesoptimalisatie, om ieders werkdag zo aangenaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bedrijfswagens

Een aantal van onze (productie)medewerkers beschikt over een gloednieuwe Mitsubishi Space Star. Ook jou willen we ontzorgen door middel van stabiel, zeker en veilig vervoer.

Teambuilding

Naast onze maandelijkse bedrijfsborrel organiseren collega’s uitjes en bijeenkomsten om onze teamgeest te verstevigen. Op en rondom onze werkvloer heerst een échte familiestructuur.

Borrels

Eén keer in de maand komen we gezellig samen om het onder het genot van een hapje en een drankje een keer over iets anders dan het werk te hebben of een potje te biljarten.

Groei

De Waal Kozijnen is een groeiend bedrijf waar je jezelf kan en mag ontwikkelen. Laat jij merken dat een stukje extra verantwoordelijkheid voor jou geen probleem zijn?

Lijkt dit je wel wat maar zit jouw vacature er niet bij? Stuur dan direct een open sollicitatie

Neem contact opNeem contact op
IMG_3211.jpg

Beschik jij over een hart van hout?

Een vacature met talloze functie-eisen, daar geloven wij niet in. Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van optimisme en wilskracht de sleutel vormt tot succes.

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png