Reportage_DeWaal_febr2016-94.jpg
Karakter in elke ruimte

Behaaglijk wonen als prioriteit

Bij De Waal Kozijnen gaan we verder. Verder dan het leveren van ramen. Wij presenteren een overvloed aan opties; van vaste tot draaikiepramen. Elk raam combineert tijdloze schoonheid met moderne functionaliteit. Hierbij voegen we niet alleen praktische functionaliteit toe, maar ook een vleugje verfijning. Karakter aan elke ruimte. Onze prioriteit ligt bij behaaglijk wonen, waarbij je in een handomdraai de pracht van buiten naar binnen haalt.

DSC_4824.jpg
DSC_4256.jpg
Leefcomfort voorop

We tillen zwaar aan lichtinval

Bij het vervangen van ramen houden we altijd rekening met maximale daglichttoetreding en de mogelijkheden tot ventileren. We streven er voortdurend naar om het maximale te bereiken binnen de gestelde budgetten. Bij ons staat niet alleen het gemak, maar vooral het leefcomfort voorop. Wanneer de ramen niet geopend kunnen worden, zorgen we ervoor dat ventilatieroosters en frisse luchtstroom garanderen.

Reportage_De Waal_Juni 2016-9.jpg

Topkwaliteit in elk detail

Onze focus op topkwaliteit is onwrikbaar. Geen speld tussen te krijgen. In elke fase van het productieproces, zelfs bij verminderde voorraad. Wij leveren ramen inclusief beglazing, geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Zorgvuldig en compleet afgelakt. Het raambeslag, ontwikkeld in samenwerking met onze leverancier Leys, is van hoogwaardige S2-kwaliteit en universeel toepasbaar. Standaard leveren we onze ramen met het KOMO Concept II en II+ certificaat, wat duurzaamheid waarborgt. Prestaties die voldoen aan de hoogste normen in de bouwsector. Daar hechten we waarde aan.

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png