202210-De-Waal-Kozijnen-Nina-Bulthuis-Kozijnmakers-Veen-300.jpg
Open de wereld

Op maat gemaakte deuroplossingen

Een deur is meer dan een functioneel element in een gebouw. Het voegt karakter toe. Deuren zijn kansen om persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan leef- en werkomgevingen. Wat ons onderscheidt, is niet alleen de variatie in stijlen, maar ook ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. We begrijpen dat geen één gebouw hetzelfde is, en die denkwijze opent een wereld aan mogelijkheden.

20210203-Shoot-De-Waal-Kozijnen-Kunststof-18.jpg
Gespecialiseerde oplossingen

Oog op veiligheid en gemak

Onze specialisatie ligt in het creëren. Creëren van jouw unieke stijl. Naast buitendeuren en tuindeuren bieden wij gespecialiseerde oplossingen, zoals paniekdeuren en elektrische deuren. Zorgvuldig ontworpen met het oog op veiligheid en gemak. Bovendien leveren we stapeldorpeldeuren, slimme en ruimtebesparende oplossingen. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Of het nu gaat om een deur in een rijtjeswoning of om een specifieke behoefte in de wijk, wij streven ernaar om niet alleen aan verduurzaming bij te dragen, maar ook aan de leefbaarheid.

KOMO Concept II en II+

Hoogste normen in duurzaamheid

Bij De Waal Kozijnen vormt kwaliteit de rode draad in ons verhaal. Wij waarborgen de standaard van onze producten volgens het KOMO Concept II en II+. Dat staat voor de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid. Onze deuren en sloten worden standaard geleverd met S2-beslag, wat garant staat voor betrouwbaarheid en efficiëntie.

  Keurmerken en Certificaten
  Pefc Logo.png
  Komo Logo.png
  FSC Logo.png
  Financieel gezond Logo.png
  BBL Logo.png