duurzaamheid
DSC_4606.jpg
Koesteren van kostbaar goed

Duurzaam creëren

De roep om duurzaamheid groeit. Een geluid dat we niet alleen waarnemen, maar ook visueel ervaren. Dit besef omarmen we. Koesteren we. Niet vanwege sociale verplichtingen, maar omdat wij oprecht geloven dat met extra aandacht voor de wereld, we toekomstige generaties iets waardevols kunnen achterlaten.

 

'Zelfs het allerkleinste houtsnippertje speelt een hoofdrol in ons productieproces'

 

Daarom zetten wij ons in om op een verantwoorde manier met grondstoffen om te gaan. Dankzij ons geavanceerde computersysteem beperken we onze afvalstromen tot een minimum, waarbij zelfs het kleinste houtsnippertje een hoofdrol rol vervult in ons productieproces.

 

Als een zonnetje

 De Waal Kozijnen heeft 280 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, waarmee ze meer dan 38.000 kilowattpiek aan groene stroom per jaar produceren. Een indrukwekkende stap naar duurzaamheid, die bijdraagt aan milieubewust ondernemen en de bevordering van hernieuwbare energiebronnen.

DSC_4655-2.jpg
Duurzame invloed realiseren

Hergebruik in het proces

We streven naar hergebruik van hout in ons productieproces, een doorlopende zoektocht die ons dagelijks inspireert. Het besef van het milieu als een kostbaar bezit maakt volledig deel uit van de kunst van creëren. Het verrijkt ons als mensen, als individuen.

Nu, vandaag en in de toekomst blijven we onverminderd streven naar een betere en duurzamere wereld.

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png