kunststof kozijnen
20210203-Shoot-De-Waal-Kozijnen-Kunststof-2.jpg
Alles onder één dak

Vakmanschap met moderne techniek

Kunststof kozijnen van topkwaliteit? We bieden alles onder één dak. Dat is het verhaal van De Waal Kozijnen. Van productie tot montage, inmeten en plaatsen (inclusief houten stelkozijnen uit eigen fabriek) van de kunststof kozijnen. Een efficiënt proces. Wij streven naar verbetering op zowel het technisch als esthetisch vlak. We combineren traditioneel vakmanschap met moderne techniek. Zo gaan we verder. Verder dan oppervlakkige renovaties. Voor een gezonder leefklimaat.

20210203-Shoot-De-Waal-Kozijnen-Hout-54.jpg
IMG_3174.jpg
Er is geen goed of fout

Kozijnen van kunststof of van hout?

In vergelijking met houten kozijnen bieden kunststof kozijnen een kostenefficiëntere oplossing. Hierdoor zijn ze geschikt voor ieder budget en type woning. Van renovatieprojecten tot nieuwbouw en sociale woningbouw. Daarnaast bieden ze veelzijdigheid door flexibiliteit in RAL-kleuren en vereisen ze minimaal onderhoud.

GEALAN S9000NL profiel

Topkwaliteit kunststof kozijnen

We zijn meesters in het creëren van kunststof kozijnen met het innovatieve GEALAN S9000NL profiel. Dit veelzijdige systeem is beschikbaar als variant met aanslagdichting en als oplossing met middendichting. Beide voldoen aan de steeds strengere eisen voor energiebesparing. De variant met middendichting, met een kaderbouwdiepte van 120 mm, bereikt Uf-waarden tot 1,0 W/(m²·K), terwijl de variant met aanslagdichting Uf-waarden tot 1,1 W/(m²·K) bereikt.

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png