20231130-vako-scaled.jpg
Vako Kozijntechniek wordt onderdeel van Kozijnmakers

Vako Kozijntechniek wordt onderdeel van Kozijnmakers

Terug Terug

Delen:

Met de toevoeging van Vako Kozijntechniek uit Bolsward (Friesland) aan Kozijnmakers ontstaat een sterke groep ondernemingen in de timmerindustrie. Kozijnmakers zal vanaf heden bestaan uit Merkx Kozijnen, De Waal Kozijnen en Vako Kozijntechniek. Alle drie de bedrijven zijn van oorsprong een familiebedrijf.

Het vergelijkbare DNA van een familiebedrijf en de reeds bestaande samenwerking tussen Kozijnmakers en Vako zijn voor de partijen dan ook de basis om samen verder te gaan. Bastiaan Twellaar blijft betrokken bij de onderneming en zal zich in de toekomst, naast het bedienen van bestaande klanten, met name richten op de technische ontwikkeling en inkoop voor de hele groep. “De cultuur van Kozijnmakers sluit naadloos aan op die van Vako. Middels deze stap zijn we als groep nog beter in staat om aan alle wensen van onze klanten te voldoen”, zegt Twellaar. “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Vako en hebben veel zin om samen met hun team aan de toekomst te bouwen”, aldus Bart van Leijsen van Kozijnmakers.

Over Kozijnmakers

Kozijnmakers is een jonge groep van ondernemingen in de timmerindustrie die zich met name richt op de productie van kozijnen voor nieuwbouw en renovatie. Kozijnmakers kenmerkt zich door het begrip ‘aandacht’ centraal te stellen. Aandacht voor de mensen, voor het product, de omgeving, het proces en de klant, want aandacht maakt alles mooier. “Het is mooi om te zien dat wanneer DNA overeenkomt samenwerking het gevolg is”, aldus Paul Verweijen (Kozijnmakers). Onlangs opende Kozijnmakers een kantoor in Veenendaal en met de komst van Vako is er landelijke dekking. De drie bedrijven tezamen bieden dé passende oplossing op het gebied van HSB-elementen en kozijnen van zowel hout als kunststof.

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png