houten kozijnen
IMG_3211.jpg
Verantwoord geproduceerd

Duurzaamheid met stip op één

Houten kozijnen voor onderhouds-, renovatie-, nieuwbouw- en sociale woningbouwprojecten. Kozijnen die aan de meest strikte duurzaamheidsnormen voldoen, zoals vastgelegd in het STIP-certificaat. Dat is waar onze focus ligt. Dit keurmerk waarborgt dat het hout dat wij gebruiken uitsluitend op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Duurzaamheid staat voor ons met stip op één. Onze houten kozijnen zijn ideaal voor seriematige afname zijn geschikt voor professionele opdrachtgevers zoals fabrikanten van prefab gevelelementen, woningcorporaties en aannemers.

IMG_3174.jpg
DSC_4606.jpg
Meerwerk? Mooi niet!

Oog voor de kleinste details

Oog voor het allerkleinste detail. Daar ligt onze kracht. Hierdoor sluiten we onverwachts meerwerk en onvoorziene kosten uit. Nog voordat het productieproces begint. Want we bieden niet alleen technisch hoogstaande oplossingen, maar beheersen het meet- en planningsproces op uitzonderlijke wijze. Hierdoor hebben wij volledige controle over elk aspect van het project: van afspraak tot montage. Dát is de kunst van creëren.

PEFC™ en FSC® gecertificeerd hout

Onze kwalitatieve houtsoorten

Meranti.jpeg

Meranti

Mahonie.jpeg

Mahonie

Iroko.jpeg

Iroko

accoya-hout.jpg

Accoya

finti-hout.jpg

Finti

red-grandis-hout.jpg

Red Grandis

Aandacht voor authenticiteit

Herstellen van historische details

Binnen de renovatiesector onderscheiden wij ons. Doen wij het nét even anders. Wij streven naar verbetering van zowel het technische als het optische aspect. We verfijnen – nee, verlevendigen - esthetische details. We gaan verder dan oppervlakkige renovaties. Met een specifieke focus op het creëren van een gezonder leefklimaat. Herstellen van historische details. Dat geeft karakter. Dat begrijpen we, zíen we. We bieden een totaaloplossing voor het behoud van oude elementen, met oog voor zowel het verleden als de toekomst.

Keurmerken en Certificaten
Pefc Logo.png
Komo Logo.png
FSC Logo.png
Financieel gezond Logo.png
BBL Logo.png